Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, cel supranumit „Mitralieră”, a declarat, ieri, că nu-şi explică scorul năucitor în favoarea preşedintelui Iohannis, în diaspora, decât prin fraudă.

Deputatul Rădulescu îşi bazează acuzaţia de fraudă pe… poveştile verişorilor săi, din Germania şi Marea Britanie, care i-au spus că, atunci când au mers la vot, nu era nimeni în secţiile de votare respective.

„Evident, zurbagiul PSD-ist vorbește prostii. Cea mai mare viteză de votare a în diaspora a fost de 75.000 de voturi pe oră, adică 1.250 de voturi pe minut. Dar în diaspora au fost deschise 838 de secții, ceea ce înseamnă, în medie, aproape două voturi pe minut per secție”, a calculat ziaristul Grigore Cartianu, pe site-ul www.ziaristii.com

La turul II al prezidenţialelor, au votat, în străinătate, aproape un milion de români, dintre care aproximativ 94% au votat în favoarea preşedintelui Klaus Iohannis şi numai vreo 6% pentru candidata PSD.

Nu a fost semnalată, oficial, nicio neregulă, la niciuna dintre secţiile de votare deschise în străinătate. Cu excepţia celor identificate de verişorii dlui deputat de Argeş Cătălin Rădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here