Refuzul explicit al ministrului Justiţiei, dl Tudorel Toader, de a merge până la capăt cu masacrarea legilor Justiţiei, dând ordonanţa de amnistie şi graţiere, a stârnit furia deputatului PSD de Argeş Cătălin Rădulescu.

Reamintim că, privitor la această ordonanţă, ministrul Toader a spus că, „dacă nu e urgenţă, nu sunt motive ca ordonanţa să fie dată”. Or, motive ar fi. Şi urgenţă este.

Preşedintele PSD, dl Liviu Dragnea, e la numai câteva zile distanţă de o a doua condamnare penală şi, implicit, de încarcerare, dumnealui mai având la activ o condamnare cu suspendare.

Ca atare, deputatul de Argeş zis şi „Mitralieră” a decis că e vremea să vâre glonţ pe ţeavă. Şi i-a luat în „cătare” şi pe ministrul Toader, dar şi pe prim-ministrul Viorica Dăncilă.

„… eu nu am avut încredere în acest Tudorel Toader niciodată. Am repetat asta de nu ştiu câte ori, am făcut o mare greşeală noi… Eu nu am avut încredere că va da acest ministru niciodată nici un cod şi nici o amnistie şi graţiere pentru că nu este nici…cum să vă spun?

Nu are nici curajul necesar, nici nu îşi doreşte să facă acest lucru… eu cred că acest lucru trebuie să îşi asume premierul României. Pentru că doamna premier e şeful acestui ministru ca şi a celorlalţi miniştrii.

Deci dânsa ştia că în CEX (forul colectiv central de conducere a PSD – n.r.) s-a luat o decizie în unanimitate… trebuia să transpună ca premier cerinţa textului în această Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului”, a declarat deputatul Rădulescu la un post TV, ieri după-amiază.

sursa foto: Facebook/Cătălin Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here