Presa sportivă de la Bucureşti a anunţat azi că antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, nu se mai bazează pentru restul sezonului competiţional în curs pe serviciile fotbalistului piteştean Alexandru Răuţă.

În vârstă de 29 de ani, Răuţă, care joacă preponderent pe postul de mijlocaş defensiv, a fost adus de Dinamo acum doi ani, de la FC Voluntari. Anterior, acesta mai bifase în carieră două sezoane la CS Mioveni şi câte unul la Pandurii Târgu-Jiu şi Politehnica Iaşi.

Pentru Dinamo, Răuţă a jucat în cele două campionate, plus etapele scurse din cel actual, 61 de partide, fără a marca vreun gol. El este al treilea fotbalist de care tehnicianul dinamovist a anunţat că se dispensează, după fundaşul dreapta Costantin Nica şi atacantul Cătălin Ţâră.

Precedentele două campionate Răuţă s-a numărat printre titularii constanţi ai echipei, astfel că decizia antrenorului Rednic pare un pic bizară. Dacă întreruperea raporturilor contractuale dintre Răuţă şi Dinamo se va face, cum e cel mai probabil, pe cale amiabilă, fotbalistul va putea semna din iarnă cu orice echipă doreşte, din postura de jucător liber de contract.

N-ar fi exclus, într-o atare situaţie, să-l vedem din primăvară jucând fie pentru FC Argeş, fie pentru CS Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here