Mircea Dinescu îşi deschide restaurant la Piteşti, în localul fostului bar „Vic”

0
1978

Poimâine, în localul în care a funcţionat aproape trei decenii barul „Vic”, în Gura Trivăii, poetul, ziaristul, actorul şi bucătarul Mircea Dinescu va deschide un restaurant.

Ar fi al treilea al său, după cel de la malul Dunării şi cel din centrul vechi al Bucureştiului.

Localul din Piteşti se va numi „Politică şi delicateţuri” şi urmează să fie deschis în asociere cu un om de afaceri piteştean, Adrian Iancu, amic cu poetul-bucătar.

În meniu am aflat că se vor regăsi, printre altele, sarmalele din carne de gâscă fierte în vin, o reţetă despre care se spune că ar fi fost una dintre favoritele lui Mihai Sadoveanu.

Dar şi o reţetă ciudată, inventată de poet, murăturile prăjite.

Aici se va discuta politică şi se vor degusta delicateţuri gătite, uneori, chiar de Mircea Dinescu

La deschidere a fost invitat să participe şi omul de afaceri Traian Alexandru, proprietarul imobilului unde va funcţiona restaurantul. Dl Alexandru vine tocmai din Toronto, Canada, invitat fiind special pentru a asista la deschidere.

Deocamdată, din câte am putut vedea, se lucra zilele trecute la amenajarea interiorului localului, dar şi la instalarea noii firme luminoase exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here