Fostul şi actualul ministru al Transporturilor, dl Răzvan Cuc, a avut azi o revelaţie şi a identificat principalul vinovat pentru construcţia în ritm de melc a autostrăzilor la noi în ţară: statul paralel.

Prezent şi dânsul la lucrările Forumului Industriei Auto de azi de la Craiova, dl Cuc a cugetat următoarele: „…oamenii erau terorizați de statul paralel, de tot felul de amenințări că dacă semnezi te duci la pușcărie”; din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

O culpă ar avea şi DNA-ul, după mintea dlui ministru Cuc:

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaților din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidați de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineața etc.

În contextul acesta, mulți oameni au spus că nu vor să facă act adițional la contract, că s-ar putea interpreta, în condițiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, și era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a declarat azi ministrul Cuc.

Deci, nu avem autostrăzi din cauza presiunilor statului paralel şi din cauza DNA-ului, care-i teroriza pe bieţii funcţionari in Ministerul Transporturilor.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here