Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marius Budăi, a demisionat. Se „încălzeşte” Gabriela Firea

Date:

Share post:

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marius Budăi (PSD) şi-a prezentat azi demisia prim-ministrului Marcel Ciolacu, a anunţat Guvernul de la Bucureşti.

Aceasta survine relativ târziu, la trei zile de la izbucnirea scandalului bătrânilor maltrataţi în două azile de la marginea Capitalei şi pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a numit „o ruşine naţională”.

O mulţime de entităţi ale societăţii civile, dar şi Opoziţia, au cerut demisiile miniştrilor Marius Budăi şi Gabriela Firea, însă, deocamdată, doar primul a fost sacrificat.

Deocamdată, clanul Firea-Pandele e prea puternic în PSD. Nici prim-ministrul Marcel Ciolacu nu a cutezat încă să îi ceară fostei vedete TV să plece din Guvern, deşi în presă au apărut nenumărate dovezi despre legăturile dintre apropiaţii săi şi ororile din acele azile.

Marius Budăi, ministrul demisionar de la Muncă şi Protecţie Socială, e un personaj pe care activistul civic Valeriu Nicolae l-a numit „un Ciolacu mai mic, cu şcoală la Spiru, obraznic şi tupeist”. Despre acest Budăi apăruse în presă, în februarie anul aceasta, că obişnuia, după ce se cherchelea, să-şi sune în toiul nopţii colege de partid.

Ba chiar a fost la un pas să fie altoit de soţul unei deputate pe care Budăi o sunase, în toiul nopţii, la o sindrofie PSD-istă la Olimp, să o invite la un pahar.

sursa foto: Facebook/Marius Budăi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...