„Chiar dacă Vinerea Verde este abia mâine, ministrul Barna Tanczos a renunțat și astăzi la mașina cu motor termic pentru a veni la serviciu. Demnitarul a testat, în această dimineață, Dacia Spring, noul model 100% electric al brandului auto național”, a informat Ministerul Mediului, prin intermediul Facebook.

”A fost o experiență interesantă și am rămas plăcut impresionat. Modelul electric al celor de la Dacia oferă exact ceea ce promite, este o mașină ideală pentru transportul urban sau naveta pe distanțe medii și, cel mai important, este un model cu emisii zero.

Ministrul Mediului Barna Tanczos, la volanul micuţei Dacia Spring

Mă bucur că, în sfârșit, un mare producător auto oferă un model 100% electric la un preț accesibil cât mai multor clienți. Și sper ca acest element, coroborat cu ecotichetul pe care îl oferim prin Programul Rabla Plus, care reduce, practic, la jumătate prețul mașinii, să pornească cu adevărat revoluția mașinilor electrice în România și să scoatem astfel poluarea din orașe”, a declarat ministrul.

Interesant e faptul că, potrivit declaraţiei sale de avere, postate pe site-ul ministerului pe care îl conduce, dl Tanczos nu deţine niciun automobil pe numele său.

Poate-şi cumpără o Dacia Spring, că tot i-a plăcut atât de mult.

sursa foto: Facebook/Ministerul Mediului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here