Declaraţia citată dîn titlu aparţine ministrului Marcel Vela, care a spus azi că are în vedere regândirea tuturor structurilor care compun Ministerul de Interne, cu precădere Poliţia şi Jandarmeria.

„Am ajuns la concluzia că prin birouri sunt prea mulţi poliţişti şi prea puţini sunt pe stradă, acolo unde e mai mare nevoie”, a declarat ministrul Vela.

Planul de restructurare la care se referea va fi finalizat la sfârşitul săptămânii în curs şi va viza reducerea posturilor de conducere, încadrate cu salarii mari.

Din câte a declarat dl Vela, conducerea Jandarmeriei Române a agreat restructurarea propusă de ministru, cel puţin la nivel de principii.

„Cei de la Jandarmerie au fost de acord să existe o comandă regională, care să aibă în răspundere câteva inspectorate judeţene.

Pentru Ministerul de Interne va fi bine, pentru că se reduc posturi de conducere cu salarii foarte mari, rămânând astfel economii pentru alte cheltuieli…. pentru dotări, de exemplu… cert e că noi suntem organizaţi, ca minister, şi azi, în 2020, exact ca în 1968″, a declarat ministrul de Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here