Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, acuzat că a trucat un concurs de angajare la minister, şi-a dat demisia din Guvern şi s-a autosuspendat din PSD

Date:

Share post:

Ministrul Agriculturii, poliţistul Adrian Chesnoiu, acuzat de DNA că a trucat un concurs de angajare în cadrul ministerului respectiv, şi-a anunţat în această seară demisia din funcţia de ministru.

Adrian Chesnoiu a anunţat, de asemenea, că s-a „autosuspendat” din PSD, partid al cărui membru este.

„În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii:

Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune!

Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale. De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat”, a transmis ministrul Adrian Chesnoiu.

Autosuspendarea, această frecţie la un picior de lemn suspendat, e „sancţiunea” pe care şi-o impun lor înşişi toţi aleşii PSD care calcă pe bec.

Înaintea lui Adrian Chesnoiu, se mai „autosuspendase” din funcţiile politice şi din PSD şi primarul comunei Călineşti, Mihai Georgescu, acuzat fiind de o tânără că i-ar fi cerut favoruri sexuale drept condiţie de angajare la Primăria Călineşti.

Ciolacu îşi apără ministrul demisionar

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, i-a luat apărarea ministrului demisionar al Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

„Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionut Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-și apăra numele și reputația profesională.

Performanțele profesionale ale lui Adrian Chesnoiu, ca ministru al Agriculturii, sunt dincolo de orice îndoială. Le apreciez în mod deosebit și îi mulțumesc pentru efortul depus și rezultatele obținute.

Am convingerea că Adrian Chesnoiu va reuși să-și apere cu succes onoarea și că va reveni în serviciul public”, a transmis Marcel Ciolacu.

De menţionat că, înainte de a intra în PSD, Adrian Chesnoiu a fost ofiţer de Poliţie, specializat, ce ironie, în investigarea fraudelor şi anticorupţie.

sursa foto: Facebook/Adrian Chesnoiu

Vizite23

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...