Mihai Ianovschi a părăsit azi pe FC Argeş. Andrei Prepeliţă, la un pas de plecare şi el

Date:

Share post:

Mihai Ianovschi, unul dintre cei doi antrenori ai echipei de fotbal FC Argeş, a părăsit azi echipa. Dl Ianovschi şi-a dat demisia, a fost pe la club, şi-a luat la revedere de la jucători, de la ceilalţi membri ai staff-ului tehnic şi dus a fost.

„FC Argeș și antrenorul Mihai Ianovschi au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării pe cale amiabilă. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost instalat ca antrenor la clubul nostru în iarna anului 2020. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă la Pitești și îi dorește mult succes în viitor”, a transmis azi clubul din Trivale.

Plecarea lui Mihai Ianovschi îl pune într-o situaţie extrem de delicată pe celălalt antrenor al echipei, Andrei Prepeliţă. Asta pentru că, spre deosebire de Ianovschi jr, care e antrenor cu acte în regulă, Prepeliţă nu are licenţă Pro de antrenor, obligatorie pentru a fi antrenor principal la o echipă de primă ligă.

În fapt, Mihai Ianvoschi a fost doar paravanul necesar pentru a eluda regulamentele. Antrenor de facto a fost Andrei Prepeliţă, aşa cum sunt Marius Croitoru la Botoşani sau Mihai „Miţă” Iosif la Rapid, tehnicieni care nici ei nu au licenţa Pro obligatorie.

Conducerea clubului FC Argeş are doar două variante: fie îl demite şi pe Prepeliţă şi aduce un antrenor cu „patalama”, fie îi caută lui Prepeliţă un alt paravan, un antrenor cu acte în regulă, dar care să accepte să joace rolul de marionetă.

Din informaţiile noastre (neconfirmate oficial), se merge pe a doua variantă şi se caută un tehnician valoros, cu acte în regulă. Pe lista scurtă cu aceştia din urmă, în afară de Adrian Mutu, se mai află alţi doi fotbalişti emblematici ai lui FC Argeş, care au devenit antrenori şi deţin licenţa Pro: Nicolae Dică şi Constantin Schumacher, ultimul, antrenor al echipei secunde a clubului.

Primul a mai antrenat la Piteşti, în vreme ce Schumacher a avut cele mai bune performanţe pe banca Rapidului, de unde a fost demis în toamna lui 2018, după ce promovase echipa din Liga 4 în Liga 3 şi era lider autoritar în eşalonul 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident teribil pe strada Smeurei din Pitești. Doi răniți grav

Un teribil accident rutier s-a produs în această seară,...

Accident între un autoturism şi o autobetonieră, lângă Autogara veche din Piteşti

Un accident rutier violent s-a produs azi, după-amiază, în...

Carambol între trei maşini, în plin centrul Piteştiului

Un accident rutier între trei maşini a avut loc...

Simfonia Lalelelor 2023 va avea loc în aprilie, nu în mai

Simfonia Lalelelor 2023 nu va mai avea loc la...

Fabrica de permise auto de la Piteşti s-a mutat la Braşov

Celebra fabrică de permise de conducere auto contra şpagă...

Loc de joacă din Piteşti, vandalizat de nişte puştani needucaţi (video)

Un loc de joacă din Piteşti a fost vandalizat,...

Adrian Sîrbu de la CSM Piteşti, argint la Campionatele Regionale de Înot pentru Cadeți

În acest weekend, la Izvorani s-au desfăşurat Campionatele Regionale...

Un urs a atacat un om în localitatea Nucşoara

Un bărbat a fost atacat de un urs, în...