Aseară, artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Soţia sa a sunat la salvare după ce l-ar fi găsit inconştient în casă.

Ajunşi la locuinţa cântăreţului, medicii au reuşit după 20 de minute să-l stabilizeze, însă, în timpul nopţii starea artistului s-a agravat, acesta suferind un al doilea stop cardio-respirator şi o hemoragie cerebrală.

Medicii l-au transferat imediat în secţia de terapie intensivă, întrucât acesta se află în comă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fi avut probleme vechi de sănătate, suferind două intervenţii chirurgicale pe cord în ultimii 10 ani.

Ultima dintre acestea a fost efectuată în anul 2008, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu-Mureş, de o echipă condusă de prof. univ. dr. Radu Deac, unul dintre cei mai buni chirurgi cardiaci din ţară.

Operaţia a fost reuşită, iar artistul s-a refăcut foarte bine după intervenţie.

Mihai Constantinescu s-a născut la Bucureşti, a absovit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Şcoala Populară de Artă.

A fost unul dintre cei mai iubiţi solişti de muzică uşoară în perioada comunistă, dar şi în anii de după 1989, trio-ul format de el cu Marius Ţeicu şi Olimpia Panciu fiind deja de legendă.

Actualizare – Din nefericire, starea îndrăgitului artist s-a agravat. El a suferit azi la prânz un al treilea stop cardiac. Medicii au izbutit, însă, să îl ţină în viaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here