Miercuri, 3 octombrie, Sala Sportului din Piteşti va fi gazda a celei de-a V-a ediții a „Cupei Argeșului ” la box. 14 cluburi de box din ţară vor lua parte la această competiţie unde se vor desfăşura 15 meciuri pentru tineret şi juniori.

„Consider că acest eveniment a devenit o tradiție în județul Argeș. Are un impact foarte mare asupra comunității, este foarte benefic atât pentru sportul de performanță, cât și pentru sănătate. Din edițiile precedente, am tras concluzia că s-a mărit clubul iubitorilor de box, și tot mai mulți copii au venit să urmărească concursul. Sper să fie un public cât mai numeros și, totodată, să ne onoreze cu prezența autoritățile locale din administrație, pentru că numai așa se va înțelege cât de benefic este sportul pentru comunitate”, a declarat Octavian Preda.

La competiție vor fi prezente cluburile: CS PREDA PITEȘTI, CS MIOVENI, CSM PITEȘTI, CS DINAMO BUCUREȘTI, CS STEAUA BUCUREȘTI, CS TÂRGU JIU, CS PETROLUL PLOIEȘTI, CSM PLOIEȘTI, CSM CĂLĂRAȘI, CSM COMTECH SLATINA, CSM TÂRGOVIȘTE, CS BOX CLUB SIMION, CS CHIAJNA, CS RÂMNICU VÂLCEA, CS PANTERA ACADEMY BOXING.

Intrarea este liberă.

sursă foto: arges-sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here