Fostul ofiţer de Poliţie Marius Franţescu, cel care a şocat opinia publică după ce şi-a împuşcat mortal copilul de numai trei ani şi jumătate, înainte de a se sinucide, a fost azi înhumat la Mioveni.

Vestea dramei de la Piteşti a şocat opinia publică

Au participat la ceremonia funerară o sumedenie de poliţişti, foşti şi actuali colegi cu el, dar şi membri ai familiei ori simpli cetăţeni, fără legături cu familia răposatului.

Mama micuţului Luca, Alina Lăudatu, şi ea ofiţer de Poliţie (a fost colegă de promoţie cu fostul său soţ, tatăl lui Luca), a optat, însă, să nu îl mai îngroape pe copilaş la Piteşti, cum se anunţase iniţial, ci la Popeşti-Leordeni, la marginea Capitalei.

Aceasta pentru ca micuţul Luca să-şi doarmă somnul de veci cât mai departe de cel care i-a curmat atât de brutal firul vieţii, dar şi de restul familiei acestuia.

A fost aleasă localitatea Popeşti-Leordeni pentru că acolo domiciliază fratele dnei Lăudatu. De altfel, scriu colegii din presa din Capitală, dumneaei a interzis tuturor rudelor fostului ei soţ să participe la ceremonialul funerar.

Marius Franţescu avea 29 de ani. Micul Luca, doar trei ani şi jumătate.

sursa foto: capturi video TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here