Mesajul ex-subprefectului Dragoş Predescu, la final de mandat la „Casa Albă”

Date:

Share post:

După cum am anunţat azi, profesorul de sport Ciprian Neculăescu (PSD) a fost numit subprefect de Argeş, urmând să-l înlocuiască pe foarte tânărul Dragoş Predescu, de la PNL.

Celălalt subprefect este Bogdan Minciunescu, tot de la PSD.

Azi, în ultima sa zi ca subprefect, Dragoş Predescu a transmis următorul mesaj, la despărţire de postul pe care l-a ocupat la „Casa Albă”:

„La începutul mandatului meu am cerut răgaz ca să arăt că tinerețea poate fi un atu. M-am implicat în tot ceea ce a presupus activitate de vaccinare,de testare, de organizare și pentru luarea de măsuri care să ne ajute să depășim pandemia.

În perioada cât am ocupat funcția de subprefect s-a desfășurat în Argeș prima activitate drive thru de vaccinare. Și m-am bucurat să văd că argeșenii au venit în număr mare.

„Caravana vaccinării” a fost un eveniment care a necesitat multe forțe și implicare. Mă bucur de faptul că în județul Argeș a fost mare numărul de persoane care au decis să se imunizeze și care au considerat folositoare informațiile primite de la specialiștii ce au participat la activitate.

Presiunea s-a mutat în acest val pe Serviciul de Ambulanță Argeș. A trebuit să găsim soluții prin care să ajutăm la reducerea numărului de persoane ce așteaptau să fie testate de cadrele Ambulanței. Și am găsit-o prin informare, dar și prin organizarea de locuri de testare la spitale, la medici de familie și alte unități ce au intrat în program.

Le mulțumesc tinerilor care au fost voluntari la Direcția de Sănătate Publică Argeș, atât la call-center cât și la introducerea datelor persoanelor pozitive în platforma Coronaforms. Și vreau să le transmit că sunt mândru de ei!

Sunt multe părți din activitatea unui subprefect ce nu sunt vizibile din exterior. Au fost multe provocări și lucruri ce au necesitat decizii urgente. Nu am fost subprefect într-o perioadă ușoară și fiecare provocare nouă mi-a consolidat ideea că munca în echipă aduce rezultate.

Îi mulțumesc domnului prefect Radu Perianu pentru susținere. Și le mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului județul Argeș. Vreau să le transmit aprecierea, respectul meu pentru activitatea dânșilor.

Închei cu dumneavoatră, reprezentanții mass-media. Vă mulțumesc pentru colaborare, pentru critici, pentru comunicare și lucrurile pe care le-am învățat de la dumneavoastră”, a transmis fostul, de azi, subprefect de Argeş, Dragoş Predescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș: ”Argeșenii trebuie consultați în deciziile care privesc județul”

”Am atacat în instanță hotărârea Consiliului Județean Argeș privind...

Hit the beach onboard Flixbus buses!

Flixbus invites you to enjoy a nice summer escape...

Echipamente moderne la laboratorul de Angiografie și Cardiologie intervențională de la Spitalul Județean Pitești

Laboratorul de Angiografie și Cardiologie intervențională de la Spitalul...

Tamponare violentă între două mașini, la Ciofrângeni

Un accident rutier a avut loc azi după amiază,...

Camera Deputaților a dat, azi, liber la împușcat urși

Camera Deputaţilor, reunită azi în sesiune extraordinară, a aprobat...

Spania a câștigat Euro 2024, Argentina a triumfat în Copa America

Spania a cucerit ieri seară al patrulea titlu european....

Consiliul Județean Argeș, restricții azi și mâine pe toate drumurile județene, din cauza caniculei

Consiliul Județean Argeș a anunțat azi prelungirea cu două...