Meritocraţie la PNL: Cristian Mitrofan, alias Cristi Păcănele, directorul de nota 2 al CAS Argeş, numit consilier al Alinei Gorghiu

Date:

Share post:

Cristian Mitrofan, cunoscut la Curtea de Argeş şi sub porecla de Cristi Păcănele, fostul director al CAS Argeş care a obţinut nota 2 la concursul pentru şefia instituţiei, a fost numit de şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, consilier la cabinetul senatorial al acesteia.

Ca să fim mai exacţi, la concursul pentru ocuparea postului de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Argeş, dl Cristian Mitrofan a obţinut 24,15 puncte, dintr-un total de 100 posibile. Pentru obţinerea postului de director erau necesare minimum 70 de puncte.

Cristian Mitrofan e membru al PNL (a fost chiar preşedinte al organizaţiei Curtea de Argeş) şi a mai deţinut funcţiile de viceprimar al oraşului şi director al Casei de Cultură (Centru de Cultură şi Arte) George Topîrceanu din localitate.

Acum un an, Cristian Mitrofan a aflat că e urmărit penal, alături de fostul şef al PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu şi de viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Pitești au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de următorii:… MITROFAN CRISTIAN, vicepreședinte al Organizației Județene a unui partid (PNL – n.r.), sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite (art. 13 din Legea 78/2000)”, se menţiona într-un comunicat de presă al DNA din noiembrie anul trecut.

Pentru a putea să-şi ia în primire postul călduţ, bine remunerat, oferit de şefa sa pe linie de partid, Alina Gorghiu, dl Mitrofan a demisionat, azi, in funcţia consilier local la Curtea de Argeş, după cum a informat ziarul Profit.

sursa foto: Facebook/PNL Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Parlamentul României manifestă tendințe iliberale –  Dreptul ONG-urilor la litigare strategică limitat drastic

Modificările propuse sunt o încercare de a slăbi capacitatea...

Cum să joci inteligent la cazinoul online

Cei mai mulți jucători accesează un cazino online și...

Cum se fura din conductele OMV Petrom, în Argeş, Olt şi Teleorman. Detalii dintr-un dosar

"Şase persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 47...

Joci ruletă și blackjack live? Trebuie să știi asta…

Jocurile de live casino au devenit extrem de populare,...

Vata bazaltica: 4 caracteristici pe care ar trebui sa le cunoastem

Pentru a mentine casa mai calda mai mult timp...