Noua generatie Dacia impresioneaza prin experienta placuta la bord pe care o garanteaza oricarui sofer. Flota auto concureaza cu brandurile consacrate nemtesti, atat prin calitatile de top pe care le integreaza, cat si prin design si tehnologie moderna.

Daca vrei sa testezi pe distante lungi cele mai noi modele, opteaza pentru inchiriere Logan Bucuresti, atunci cand ai nevoie de un autoturism cu care sa iti rezolvi nevoile de deplasare. Modalitatea de inchiriere este foarte simpla: rezervi online si preiei masina chiar din aeroport.

Cel mai autentic test drive al autovehiculelor de ultima generatie: inchirierea

Daca tot vrei sa inchiriezi un autoturism, de ce sa nu profiti de oportunitatea de a testa modelele de ultima generatie Dacia Logan? Iti poti face o imagine 100% completa despre dotarile, performanta si consumul de carburant al acestor masini si sa le probezi de la A la Z.

Firmele de inchiriere au in flota auto inclusiv aceste modele de autoturisme, iar tu poti experimenta senzatia de a te afla la bordul lor. Colaboreaza cu acele companii care iti pun la dispozitie varietatea auto de care ai nevoie, respectiv acele modele de Logan care te intereseaza, in functie de dotari, echipamente, an de fabricatie, design, nivel de confort s.a.m.d. .

Simplu si rapid: alegi perioada, punctul de ridicare, destinatia si modelul autoturismului

Intregul proces de rezervare auto se poate face online, prin firmele care iti pun la dispozitie acest avantaj. Pe website-urile de profil trebuie sa completezi cateva informatii si sa iti exprimi optiunile in materie de inchiriere. Tot online ai acces la diferite pachete de preturi, diverse pachete de asigurare si poti beneficia – in plus – si de anumite discounturi. Exista companii care ofera si puncte bonus clientilor sai, iar ele se pot reconverti in facilitati extra sau chiar in reduceri suplimentare. Rezerva online, oriunde, oricand si ai toate motivele sa te bucuri de libertatea de miscare fara limite si de un plus de flexibilitate in calatoriile tale.

Noua generatie de autoturisme Logan, siguranta si confort la un urmatorul nivel

Primul exemplar al Daciei Logan a fost lansat in anul 2014, la Paris. De atunci si pana astazi, modelele au evoluat intr-un ritm alert, iar dotarile acestui tip de vehicul au fost foarte mult imbunatatite. Vorbim astazi despre o flota auto ce concureaza cu cele mai consacrate branduri de la nivel mondial, inca din momentul prezentarii prototipurilor. Odata cu trecerea timpului, Dacia Logan a starnit interesul soferilor si este in topul popularitatii celor mai cautate masini astazi.

Poti inchiria Logan din mai multe editii, atat masini pentru vacante si calatorii personale, cat si autoturisme optime pentru traficul urban. Nu mai ezita!

Caroutis.com iti ofera cea mai variata flota de masini inchiriere

Peste 250 de autoturisme se gasesc in flota auto de la Caroutis.com, compania care se ocupa de masini inchiriere: caroutis.com/ in mai multe orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Targu-Mures.

Procesul de rezervare se face online, iar tu te bucuri de foarte multe facilitati: lipsa taxei de anulare, preturi bune, reduceri, puncte bonus, primul sofer aditional gratuit, kilometri nelimitati, flexibilitate, asistenta s.a.m.d.. Caroutis.com iti ofera posibilitatea de a conduce masinile pe care le inchiriezi si in afara granitelor, in tari precum Ucraina sau Republica Moldova. Testeaza puterea noii generatii de Logan: alege Caroutis.com!

Date de contact:

Tel: +4 0747 134 901

E-mail: reservations@caroutis.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here