„Un medic din Arad a relatat prin ce trec cei care fac triajul epidemiologic de la vama Nădlac 2, locul prin care zeci de mii de români se întorc în ţară.

Dr. Vlad Roşca a scris pe Facebook că medicii, poliţiştii şi jandarmii nu luptă doar cu epidemia de coronavirus, ci şi cu indolenţa, nesimţirea şi lipsa de respect a celor care intră în ţară.

„Aroganţă, superficialitate, lipsă de educaţie şi de ruşine, toate au fost prezente. Nu a contat nimic, izolarea, carantina, riscul de a fi bolnavi şi de a îmbolnăvi oameni.

Toate erau un preţ mic în comparaţie cu dorinţa de a intra în ţară. Pentru ei nu au contat românii, ci doar România văzută ca ultima oportunitate şi şansă. Infracţionalitatea va creşte semnificativ, nu avem nevoie de studii pentru a constata asta”, a scris doctorul Roşca pe pagina sa de socializare, citat de colegii de la ebihoreanul.ro, o publicaţie electronică din judeţul Bihor.

Vă invităm să lecturaţi integral articolul menţionat, accesând link-ul de mai jos:

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-35/marturia-unui-medic-din-vama-infractionalitatea-va-creste-semnificativ-au-venit-cei-carora-nu-le-mai-merge-cu-furturile-prostitutia-si-cersitul-155340.html

sursa foto: Facebook/Vlad Roşca, via ebihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here