După cum am anunţat acum patru zile, echipe de fotbal CS Mioveni va juca o dublă manşă de baraj cu prim-divizionara FC Sibiu (Hermannstadt), pentru promovarea/menţinerea în Liga I.

Primul meci va avea loc mâine, de la ora 15,30, la Mioveni, şi va fi primul în acest sezon pentru galben-verzi în care vor evolua, la propriu, în faţa propriilor suporteri. În arenă va fi permis accesul în limita a 25% din capacitate.

Ţinând cont că stadionul din Mioveni poate primi aproximativ 10.000 de spectatori, mâine după-amiază 2.500 de suporteri galben-verzi au ocazia să-şi susţină favoriţii, într-un duel în care cei de la FC Sibiu sunt consideraţi favoriţi. Totuşi, încă e stare de alertă, încă pandemia de Covid nu s-a încheiat, aşa că există anumite restricţii.

Participarea la meci „este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Pe timpul desfășurării competiției sportive, spectatorii trebuie să păstreze o distanță minimă de 1,5 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie”, a informat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş. Celor care nu sunt vaccinaţi şi nici testaţi nu li se va permite accesul în incinta stadionului.

Precizări de la Jandarmerie

  • Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.
  • Este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.
  • Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților.
  • Spectatorilor le este interzis să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
  • Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Imaginea de sus este de la un meci de campionat contra Rapid Bucureşti, jucat în noiembrie 2019, cu spectatori în tribune, fireşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here