În această seară, microbiştii din Mioveni au avut ocazia să vadă, cu ochii lor, primele efecte ale demiterii intempestive a antrenorului Marius Stoica.

Deşi a avut în faţă un adversar scutit de griji – şi de cele ale promovării, şi de cele ale retrogradării – pe Gloria Buzău, Mioveniul a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale actualului sezon.

Echipa a jucat dezlânat, dezorganizat (nici urmă de disciplina tactică imprimată de Marius Stoica), la voia întâmplării. Evident, ocaziile de gol la poarta oaspeţilor au fost puţine.

Şi acelea care au fost, cum, necum, au fost ratate cu dezinvoltură de Valentin Balint, în principal, dar şi de Coşereanu şi Hergheligiu.

De cealaltă parte, Gloria s-a apărat cu calm – nici nu le-a fost prea greu buzoienilor – şi nu s-a lăsat invitată să urce spre poarta lui Croitoru.

Numai şansa a făcut ca oaspeţii să nu marcheze: Croitoru a avut 2-3 intervenţii bune, l-a mai ajutat şi bara, şi arbitrul (care putea da penalty pentru buzoieni, în repriza secundă), l-au mai ajutat şi atacanţii Gloriei, care n-au nimerit poarta… şi uite-aşa, Mioveniul a scăpat fără gol încasat.

A fost un 0-0 norocos pentru CS Mioveni, care parcă nu mai e echipa de dinainte.

Prin (re)aducerea lui Claudiu Niculescu, conducerea Mioveniului zicea că „a întărit banca tehnică”. Se prea poate s-o fi întărit. Însă, a slăbit jocul echipei. În aceste condiţii, e aproape o naivitate să mai crezi că echipa din Mioveni mai poate spera la promovare, în ciuda locului secund, ocupat deocamdată în clasament.

Nici nu mai e clar dacă Mioveniul chiar vrea să promoveze. S-ar putea să vrea să urmeze exemplul Gloriei Bistriţa, de pe vremea când Divizia B avea trei serii, iar în a III-a, Gloria decidea cine promovează şi cine cade.

Ceva e putred la CS Mioveni, e clar. Schimbarea de antrenor n-a adus nimic bun în jocul echipei, dimpotrivă.

Sau, altfel spus, la clubul galben-verde situaţia începe să devină albastră.

sursa foto: Facebook/CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here