Într-un alt meci al turului IV al Cupei României la fotbal, nou promovata în liga a 3-a Vediţa Coloneşti (Olt) a primit replica formaţiei FC Universitatea Craiova, care anul trecut a ratat promovarea în liga a 2-a (a nu se confunda cu prim-divizionara CSU Craiova).

Meciul a avut loc pe mica arenă din Coloneşti, care poartă numele fostului fundaş dreapta al lui FC Argeş, Mircea Stan.

De notat că antrenorul celor din Coloneşti e Iordan Eftimie, fost antrenor şi al lui FC Argeş (SCM), şi al lui CS Mioveni, iar echipa din judeţul vecin numără mai mulţi jucători din Argeş decât din Olt.

Coloneştiul lui Iordan Eftimie a jucat curajos şi a deschis scorul, prin Dalu, în min. 52.

Universitatea a egalat dintr-un penalty acordat de arbitrul piteştean Marius Naidin, îndelung contestat de gazde, apoi în prelungiri a trecut la conducere, după ce fostul prim-divizionar Ovidiu Dănănae a reluat cu capul, în plasă, în urma unui corner.

Arbitrul Naidin l-a iertat de o eliminare pe un jucător de la Coloneşti, care l-a faultat dur pe un atacant al Universităţii.

Însă, arbitrul a judecat cu aceeaşi „oca” faptele, pentru că putea să-l trimită şi pe Dănănae la vestiare cu vreo 10 minute mai devreme.

Ambii jucători au scăpat cu câte un galben.

S-a încheiat 2-1 pentru FC Universitatea Craiova, însă, formaţia argeşeano-olteană din Coloneşti a lăsat o bună impresie. La fel şi arbitrul de centru Marius Naidin, care a gestionat cu calm o dispută adesea tensionată.

La meci a asistat şi o galeria de câteva sute de suporteri ai Universităţii.

sursă foto: capturi video Facebook/FC Universitatea Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here