Măsuri de siguranţă la meciul de baschet de marţea viitoare

Date:

Share post:

Peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul amical de baschet  masculin, dintre echipele JBA Team U.S.A. şi BCM U F.C. Argeş Piteşti, care va avea loc marţi, 20 noiembrie a.c., la Sala Sporturilor Trivale, din Municipiul Piteşti, începând cu ora 19.

Informaţia ne-a fost furnizată de Jandarmeria Argeş.

„Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Sporturilor Trivale, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta Sălii Sporturilor Trivale, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare vădită de beţie, să introducă băuturi alcoolice, bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Accesul spectatorilor în incinta Sălii Sporturilor Trivale va fi permis începând cu ora 17, numai pe baza documentelor de acces, emise de către organizator.

Recomandăm suporterilor să îşi achiziţioneze din timp documentele de acces pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment”, a mai transmis Jandarmeria.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...