Jandarmeria Argeş a anunţat, azi, prin intermediul unui comunicat de presă, că se vor lua măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal de liga 2 dintre FC Argeş şi Petrolul Ploieşti.

Jocul va începe mâine, de la ora 17, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Redăm mai jos integral comunicatul de presă citat.

„Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal masculin, dintre echipele F.C. Argeş – Petrolul Ploieşti, care va avea loc mâine, 4 octombrie, pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, începând cu ora 17.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin”, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare de ebrietate, să introducă băuturi alcoolice, bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin” va fi permis începând cu ora 15, numai pe baza documentelor de acces, emise de către organizator.

Recomandăm suporterilor să îşi achiziţioneze din timp documentele de acces şi să se prezinte cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”.

Imaginea este de arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here