Acasă Uncategorized Măsuri de protecție pentru telefon

Măsuri de protecție pentru telefon

811
0
În ultima vreme, telefoanele inteligente ajung tot mai des în mâinile oamenilor iar atunci când investim în asemnea device-uri cel mai important este protejarea lor, ţinând cont că ultima generaţie de telefoane smart nu sunt chiar ieftine.
1. Protejarea ecranul

Prima variantă și mai ieftină ar fi folia de protecție ce poate salva displayul în urma unei zgârieturi superficiale.

A doua opțiune, dar și un pic mai costisitoare, ar fi folia de sticlă care rezistă mai mult, atât la zgârieturi cât și la lovituri. Are și o durată mai lungă dar și un aspect mai plăcut.

2. Husele

Căzăturile sau șocurile afectează atât telefonul pe exterior cât și pe interior. Marginile sunt foarte sensibile la căzături și  pot zgâria sau deforma cu ușurință aparatul.

3. Back-up-ul de siguranță

Dacă îți folosești telefonul și în scopuri lucrative și obișnuiești să salvezi în el fișiere importante pentru munca ta, această măsură îți poate salva jobul sau afacerea. Chiar și dacă îl utilizezi strict în scopuri de agrement, un back-up al datelor îți poate salva fotografiile din ultima vacanță, notițele sau fișierele audio și video importante.

Descărcarea periodică a acestor fișiere nu îți va oferi siguranța deplină în acest sens, așadar ai putea opta pentru urcarea automată în cloud a tuturor fișierelor.

Sursă: yoda.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here