„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ”Basarab I” Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la partida de fotbal disputată între echipele F.C. Argeș – F.C. Petrolul Ploiești, pe stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, sâmbătă, 16 noiembrie, începând cu ora 19,30”.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

„Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând cu ora 18.00, doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă. Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractaţi de organizator.

Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică. De asemenea, participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru buna desfășurarea a acestei misiuni vom beneficia de sprijin din partea Grupării Mobile de Jandarmi ”Frații Buzești” Craiova.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”, mai avertizează Jandarmeria Argeş.

Galeria echipei Petrolul Ploieşti, aşa-numiţii „Lupi Galbeni”, e renumită pentru fervoarea cu care-şi încurajează favoriţii, însă, membrii ei n-au deloc renumele de cei mai cuminţi suporteri, asta ca să ne exprimăm elegant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here