Astăzi, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Stadionului Orăşenesc Mioveni, dar şi pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni va fi permis începând cu ora 19,30, numai pe baza documentelor de acces emise de către organizator.

„Recomandăm suporterilor să îşi procure din timp documentele de acces şi să se prezinte la manifestările sportive cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment”, precizează Jandarmeria Argeş, printr-un comunicat de presă.

Măsurile şi sfaturile de mai sus se referă la jocul de fotbal de azi, din Cupa României, care va opune divizionara secundă Chindia Târgovişte campioanei en titre, CFR Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here