Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte

Date:

Share post:

Astăzi, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Stadionului Orăşenesc Mioveni, dar şi pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni va fi permis începând cu ora 19,30, numai pe baza documentelor de acces emise de către organizator.

„Recomandăm suporterilor să îşi procure din timp documentele de acces şi să se prezinte la manifestările sportive cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment”, precizează Jandarmeria Argeş, printr-un comunicat de presă.

Măsurile şi sfaturile de mai sus se referă la jocul de fotbal de azi, din Cupa României, care va opune divizionara secundă Chindia Târgovişte campioanei en titre, CFR Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Tablouri din închisori comuniste

Descrise recent, cu amar inevitabil, de două victime ”găzduite”...

Accident pe drumul expres Craiova-Piteşti. Circulaţie închisă de tot

Traficul pe drumul expres Craiova-Piteşti (DEx 12) este blocat...

16 august, zi naţională de comemorare a martirilor Brâncoveni

"Ziua de 16 august este marcată în fiecare an...

Începe sesiunea bacalaureatului de toamnă

Marţi, 16 august va avea loc proba scrisă la...