Prin intermediul unei campanii derulate de Prefectura judeţului Argeş,, Asociația Națională a Veteranilor de Război, filiala Argeș, a primit 300 de măști chirurgicale cu trei pliuri.

Instituția Prefectului a răspuns, astfel, prompt unei solicitări în acest sens, venite din partea vicepreședintelui filialei, Dan Arsenescu, a informat Prefectura.

“Aducem mulțumirile noastre pentru facilitarea obținerii materialelor de protecție individuală atât de necesare în aceste momente dificile. Ne simțim onorați și mândri pentru sprijinul primit din partea domnului prefect, Emanuel Soare”, a transmis președintele ANVR Argeș, Alexandru Țânțarcu.

„Vă amintim că prin campania umanitară “Rămâi #NEGATIV – acționează pozitiv!”, inițiată de Instituția Prefectului, se pot face donații în bani prin depuneri în contul RO63RNCB0022047228680014 deschis de Crucea Roșie Argeș, cu mențiunea “COVID-19 Argeș” la detaliile depunerii.

De asemenea, în intervalul orar 12-14, la parterul Prefecturii Argeș se colectează alimente de bază neperisabile. Pentru mai multe informații, doritorii pot apela numărul de telefon 0748544353″, a mai informat Prefectura judeţului.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here