Un şofer inconştient (sau, poate, neatent) şi-a văzut azi moartea cu ochii, azi la prânz, după ce maşina pe care o conducea, un Seat, a fost lovită de un tren regio (personal) care circula dinspre Goleşti către Câmpulung.

Accidentul a avut loc la trecerea de cale ferată din localitatea Ţiţeşti.

Impactul a aruncat maşina pe câmp

Şoferul maşinii nu s-a asigurat la traversarea căii ferate. A avut, însă, destulă şansă, pentru că atât el, cât şi ceilalţi doi pasageri au scăpat, din câte se pare, cu viaţă.

Tuturor, le acordă îngrijiri chiar acum un echipaj de ambulanţă. Nu există, încă, o evaluare a rănilor suferite de şofer şi pasagerii săi.

Maşina a fost avariată dincolo de limita reparabilului şi va ajunge, aproape sigur, la fier vechi

O maşină de pompieri se îngrijeşte de măsurile de prevenire a unui eventual incendiu, la locul coliziunii, a anunţat biroul de presă al ISU Argeş.

Ştire în curs de actualizare; sursa foto: ISU Argeş

Actualizare, ora 12,50 – Traficul pe şoseaua Piteşti-Câmpulung e blocat. Maşinile aşteaptă la bariera care nu a fost ridicată, după producerea accidentului.

Actualizare, ora 13 – Traficul rutier în zona barierei de la Ţiţeşti fost reluat în condiţii normale, au informat cei de la ISU Argeş.

Actualizare, ora 13,15 – Şoferul maşinii lovite de tren, un tânăr de 23 de ani din Ţiţeşti, ca şi ceilalţi doi pasageri, au scăpat cu viaţă, suferind doar răni uşoare.

O femeie de 39 de ani, pasageră, a fost transportată la spital, dar rănile suferite nu-i pun nici ei viaţa în pericol.

Culpa producerii accidentului îi aparţine şoferului, care nu a oprit pentru a se asigura la trecerea de nivel cu calea ferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here