La finele săptămânii trecute, maşina în care se afla, ca pasager, ministrul Educaţiei, dl Valentin Popa (foto sus), a fost urmărită de Poliţie, preţ de câţiva km, prin Capitală, din cauza faptului că şoferul nu a oprit la semnul de oprire făcut de agenţii de la „Rutieră”, a relatat postul TV Realitatea.

Aceştia au vrut să oprească maşina ministerială, întrucât aparatul radar o înregistrase rulând cu 88 km la oră, deşi limita de viteză în localităţi e de doar 50 km la oră.

După câţiva km de „raliu” prin Bucureşti, poliţiştii au blocat maşina şi i-au aplicat şoferului amenda prevăzută de lege, de (doar) 1.450 de lei.

Şoferul a declarat agenţilor (citat de Realitatea TV) că nu a oprit întrucât ministrul i-a cerut să nu oprească „pentru nişte tablagii”.

Contactat de postul tv citat, dl ministru Valentin Popa s-a disculpat spunând că i-a cerut şoferului să nu oprească întrucât maşina de Poliţie nu ar fi fost inscripţionată.

Însă, agenţii care i-au făcut semn de oprire erau îmbrăcaţi în uniforme şi purtau echipamentul regulamentar.

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, cel care nu stă la discuţii cu „nişte tablagii”, a devenit celebru pentru frecventele sale gafe de exprimare, în totală contradicţie cu calitatea sa de cadru didactic universitar. Cea mai cunoscută gafă a fost cea în care, în loc de „panglică”, a spus „pamblică”.

sursa foto: captură video B1 TV

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here