„La doar 42 de ani și fără mari probleme de sănătate, Ana Maria nu se aștepta să devină pacientă a unui spital suport COVID. În primul rând, pentru că se protejase întotdeauna și pentru că a luat foarte în serios amenințarea.

Evident, așa cum spune și ea, nu ajunsese să se spele în clor sau să arunce hainele la intrarea în casă, dar purta cu sfințenie mască și mănuși. Și totuși s-a infectat”, se arată într-un articol semnat de Carmen Dumitrescu, publicat pe site-ul reţelei de presă locală PressHub.

Ce a urmat e o poveste pe care recomandăm să o lectureze doar aceia dintre dumneavoastră care au nervii tari. Altminteri, mai bine nu citiţi.

Maria trăieşti coşmarul vieţii ei, după ce s-a infectat cu coronavirus

„… cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de mușchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine…

… simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul… după perfuzii şi pastile nici nu mai pot vorbi”.

Citiţi integral articolul menţionat pe site-ul reţelei PressHub, din care şi site-ul nostru face parte, accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: www.presshub.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here