În perioada 3 – 31 martie, la Centrul Cultural Mioveni se va desfășura evenimentul cultural „Luna de Teatru” Mioveni, ediția a VI-a.

Piesele de teatru sunt programate de la ora 19, în sala de spectacole „Dorel Manea” a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, în fiecare zi de duminică a lunii martie, respectiv pe 3, 10, 17, 24 și 31 martie.

Piesele de teatru care vor fi puse în scenă aparțin unor regizori premiați la importante festivaluri, iar pe scenă vor evolua actori îndrăgiți precum: Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Gheorghe Ifrim, Mirela Oprișor, Alina Chivulescu, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni și alți actori cunoscuți din teatru sau televiziune.

Programul complet al reprezentaţiilor:

3 martie – Piesa „Cum se face”, în regia lui Octavian Strunilă. Din distribuție fac parte: Delia Ioana Nortea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate. Prețul biletului de intrare este de 30 de lei.

10 martie – Piesa „Cina de adio”,în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție: Ecaterina Ladin, Mihai Călin, Gheorghe Ifrim. Preț 40 lei.

17 martie – Piesa „Sunt un orb”, în regia și interpretarea lui Horațiu Mălăele. Preț: 40 lei.

24 martie– Piesa „Artă”, în regia lui Cristi Juncu. Din distribuție: Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Gheorghe Ifrim. Preț: 40 lei.

31 martie – Piesa „Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu. Din distribuție: Mihai Călin, Claudiu Bleonț, Leonid Doni, Ecaterina Ladin, Alina Chivulescu. Preț: 30 lei.

Un abonament pentru toate spectacolele costă 150 de lei.

În data de 15 martie, tot în sala de spectacole „Dorel Manea” a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni, va avea loc un spectacol interactiv dedicat copiilor, oferit în două reprezentații, de la orele 10, respectiv 11.

Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, de luni până joi, în intervalul orar 9-16, iar vineri între orele 9 şi 14.

Informații suplimentare la numărul de telefon: 0348.445.856.
Organizatori sunt Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni.

sursa info şi foto: Primăria Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here