După ce vicepreşedinta Simona Brătulescu (ALDE) a fost numită, surprinzător, consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban, aceasta a demisionat din funcţia deţinută în Consiliul Judeţean Argeş.

Ca atare, PSD, partid care are majoritatea în Consiliul Judeţean, a decis aseară să propună pe cineva din rândurile sale în funcţia rămasă vacantă. Aceasta şi din cauză că, deşi un vicepreşedinte era rezervat celor de la ALDE, alianţa PSD-ALDE nu mai funcţionează la nivelul judeţului Argeş.

Alegerea, operată aseară, într-o şedinţă a conducerii PSD Argeş, s-a oprit asupra consilierului judeţean Marius Florinel Nicolaescu, fost şef al Gărzii de Mediu Argeş.

Propunerea urmează să fie supusă validării prin vot de către plenul Consiliului Judeţean, însă, e vorba de o simplă formalitate, având în vedere că PSD are majoritatea.

Dl Nicolaescu are 45 de ani, e administrator al unui ocol silvic privat (Codrii Verzi), are o firmă la Ştefăneşti şi e la al doilea mandat de consilier judeţean, el deţinând şi calitatea de membru în Comitetul Executiv al PSD Argeş.

sursa foto: Facebook/Marius Nicolaescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here