Marius Croitoru, decis să facă o „curăţenie” de anvergură la iarnă, în lotul FC Argeş

Date:

Share post:

Marius Croitoru, antrenorul recent adus pe banca tehnică a lui FC Argeş după demiterea predecesorului său Andrei Prepeliţă, a debutat cu o victorie importantă la Arad, unde a învins cu 1-0 pe UTA.

Dar, chiar şi aşa, tehnicianul lui FC Argeş a fost nemulţumit de evoluţiile unora dintre jucătorii săi şi a fost extrem de deranjat, după meci, de felul în care echipa sa a gestionat avantajul luat după nici o jumătate de oră de joc, prin golul lui Paul Arnold Garita.

Concret, Marius Croitoru a fost nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu au fost capabili să ţină mai mult de minge, fiind dominaţi copios de gazde. De altfel, doar intervenţiile salvatoare ale portarului Cătălin Straton şi impreciziile atacanţilor arădeni (poate şi o doză consistentă de noroc) au făcut ca FC Argeş să plece de la Arad cu toate cele trei puncte.

Jucătorii care l-au dezamăgit pe Marius Croitoru ar fi – în opinia noastră – veteranul Iasmin Latovlevici (36 de ani), dar şi majoritatea celor care au jucat la Arad titulari în linia de mijloc: Raynov, Calcan, Bertrand, Işfan şi Njike. De altfel, trei dintre aceştia au şi fost înlocuiţi pe parcursul meciului.

„Au fost probleme mari, asta e clar, le-am şi spus-o jucătorilor. Am nevoie de jucători care dau totul şi la antrenamente, şi la meciuri… Atitudinea unora dintre ei m-a dezamăgit… dacă vor continua aşa, drumurile noastre se vor despărţi”, a spus după meci, tranşant, antrenorul Marius Croitoru.

Următorul joc al lui FC Argeş va fi acasă, în compania lui Sepsi Sfântu-Gheorghe. La „secui” e exact invers decât la FC Argeş: echipa joacă bine, dar a pierdut patru meciuri la rând, aşa că e de aşteptat ca meciul de la Piteşti să fie unul cu scântei.

În imaginea de sus, o secvenţă din jocul UTA-FC Argeş 0-1, jucat în ultima etapă, la Arad, pe stadionul Francisc von Neuman.

sursa foto: captură video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Din 2024, adio motoare diesel pe Dacia Duster

Începând cu modelele anului 2024, Dacia nu va mai...

CS Mioveni a scos un punct nesperat, la ultima fază a meciului: 1-1 acasă, cu Sepsi

CS Mioveni a jucat azi, cu Sepsi Sfântu-Gheorghe, un...

Avalanşa de la cabana Capra: până la prânz, salvatorii nu ajunseseră încă la turiştii blocaţi (video)

Efectivele impresionante ale forţelor de ordine, plus drumari şi...

O avalanşă puternică a lovit azi noapte cabana Capra, de pe Transfăgărăşan (galerie foto)

O avalanşă puternică a lovit în plin azi noapte...

FC Argeş, punct meritat la Sibiu, cu Hermannstadt: 1-1, gol Garita

FC Argeş a încerca azi, la Sibiu, cu câteva...