Marii „riteilări” ne liniştesc: „Vor fi în magazine de toate, pentru toţi, în cantităţi suficiente”

Date:

Share post:

„Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legatură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19)”, îşi încep comunicatul de presă cei de la Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR).

„Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie. 

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. 

Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depași această situație.

Dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați.

Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie.

Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor. 

Doar împreună vom avea grijă de cei dragi nouă și de cei care sunt în vârstă sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face față acestei provocări.

Vă asigurăm că prioritatea noastră, a tuturor, este să fim cu toții în siguranță și să vă oferim produsele necesare”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

Nota redacţiei – De data aceasta, dragi mari comercianţi, v-am publicat comunicatul de presă gratis. Asta deşi noi ne finanţăm integral existenţa din publicitate şi nu suntem în poziţia în care să prestăm servicii gratuit pentru concerne ca Lidl, Auchan, Penny, Dedeman, Profi sau Metro.

Data viitoare, stimaţi mari comercianţi, fiţi buni şi plătiţi pentru astfel de servicii, aşa cum şi noi, şi cititorii noştri, plătim atunci când facem cumpărături în prăvăliile domniilor-voastre.

Noi suntem prea mici şi domniile voastre, prea mari, ca să vă facem noi cadouri. Mai logic ar fi invers, dar nu avem astfel de pretenţii. Singura noastră pretenţie e: plătiţi, aşa cum toată lumea plăteşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...