„Am vești bune”, a transmis azi argeşenilor dna prefect Emilia Mateescu, prin intermediul paginii dumneaei personale de Facebook.

„Într-o săptămâna (12-13 iunie 2021) vă așteptăm la maratonul vaccinării atât pe cei care veți veni la rapel, cât și pe cei care veți veni pentru prima doză. De data asta, veți avea posibilitatea să vă imunizați și cu serul Johnson&Johnson în doză unică.

Maratonul Vaccinare Fest se realizează cu ajutorul Direcției de Sănătate Publică Argeș, Consiliului Județean Argeș și personalului medical de Spitalul Județean Pitești și de la Spitalul de Pediatrie Pitești. Instrumentiștii de la Filarmonica Pitești ne acompaniază și de data asta ca să petrecem un weekend frumos împreună”, a mai transmis dna Mateescu.

Foarte bine că se fac vaccinări, cu cât mai multe, cu atât mai bine pentru toată lumea. La următorul maraton de acest fel, poate aduceţi şi orchestra „Doina Argeşului”, doamnă prefect, că sunt mai mulţi argeşeni iubitori de muzică populară decât cei care savurează Bach, Mahler, Liszt sau Mozart.

Iar dacă nici aşa nu vine lumea, aduceţi-i pe Constantin Enceanu şi pe Petrică Mîţu-Stoian. Eventual, încercaţi şi cu Adrian Copilul Minune sau cu Vali Vijelie. Garantat o să crească numărul celor doritori a se vaccina.

Imaginea de sus este de la o acţiune de vaccinare derulată la Piteşti, la jumătatea lunii ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here