„Maratonul Vaccinării anti-COVID-19 a fost demarat în această dimineață în sediul Consiliului Județean/Prefecturii Argeș, cu sprijinul autorităților locale, dar, ca de fiecare dată, și cu implicarea activă a Spitalului Județean de Urgență Pitești”, a informat azi unitatea spitalicească, printr-un comunicat de presă.

„Timp de două zile, în cadrul Maratonului Vaccinării din Pitești se va putea vaccina oricine, fără programare, doar în baza cărții de identitate.

Dozele de vaccin (se foloseşte serul produs de compania Pfizer – n.r.), puse la dispoziție prin intermediul DSP Argeș, vor fi administrate, sâmbătă, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Pitești. Pe bază de voluntariat, patru medici și 17 asistente, sub coordonarea Directorului de Îngrijiri Medicale, as. Georgescu Irina, vor fi, în intervalul orar 8- 20, în cele cinci puncte de vaccinare organizate.

Medicii şi asistentele de la Spitalul Judeţean, care efectuează imunizarea, o fac voluntar

Reamintim că Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost implicat și în primele campanii de vaccinare, sub coordonarea conducerii unității, în cadrul SJUP fiind organizat unul dintre cele mai importante centre pentru imunizarea împotriva noului coronavirus”, se mai menţionează în comunicatul de presă primit la purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Cristina Cazacu.

Menţionăm că accesul la cele cinci puncte de vaccinare se face pe la intrarea în Consiliul Judeţean. În imaginea de sus, zeci de piteşteni aşteptând să le vină rândul pentru a fi imunizaţi.

sursa foto: Facebook/Emilia Mateescu, Spitalul Judeţean Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here