Şefa Spitalului Judeţean din Piteşti, Adriana Molfea, a reacţionat prompt în raport cu întâmplarea relatată în articolul publicat pe site-ul reţelei www.presshub.ro şi preluat de noi.

Dna Molfea ne-a declarat: „Sunt extrem de dură atunci când vine vorba de vreo abatere. Sancţionez pe oricine comite abateri de acest gen, pentru că prestigiul spitalului pe care îl conduc primează şi pentru că fiecare pacient are dreptul la un tratament corect.

Imediat după primirea plângerii respective am demarat o anchetă şi am cerut note explicative. Rezultatul anchetei îl voi face public, de îndată ce aceasta va fi finalizată.

Nu s-a pus niciodată problema să nu răspund la o plângere; toate plângerile primite au fost soluţionate.Am sancţionat drastic acolo unde a fost cazul, orice abatere comisă, indiferent de cine a săvârşit-o.

Remarc , totuşi, câteva inadvertenţe în articolul respectiv: una ar fi, spre exemplu, că asistenţii medicali nu acordă consultaţii; acest atribut aparţine medicului.

Însă, cum spuneam, faptele relatate sunt cercetate şi vor fi luate măsurile care se impun”, a dat asigurări managerul Spitalului Judeţean din Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here