Tensiunile existente la Filarmonica din Piteşti, între managerul Jean Dumitraşcu, pe de o parte, şi artiştii instrumentişti, pe de altă parte, sunt deja de notorietate în urbe.

Aceştia din urmă cer insistent, de câteva săptămâni, demisia managerului Dumitraşcu, invocând faptul că Filarmonica din Piteşti a fost singura din ţară ai cărei artişti au fost „vârâţi” în şomaj tehnic de manager.

Acesta din urmă, însă, n-a „beneficiat” de şomaj, încasându-şi leafa întreagă. O leafă consistentă, altminteri: peste 8.500 de lei lunar, plus spor de condiţii grele, plus indemnizaţie de hrană, plus etc.

Colac peste pupăză, în presa argeşeană au mai apărut şi informaţii potrivit cărora managerul Dumitraşcu s-ar ocupa, în timpul liber, printre altele, cu agăţat copile (minore) prin intermediul reţelelor sociale.

Başca nişte acuze de drenaj a banilor publici înspre un website pentru care Jean Dumitraşcu (care a fost ani buni jurnalist la Argeşul Liber, înainte de a fi manager) obişnuia să scrie constant.

De menţionat că managerul Dumitraşcu s-a abţinut să comenteze în vreun fel aceste lucruri.

Probabil din aceste motive (dacă nu cumva şi din altele, pe care nu le cunoaştem), dl Dumitraşcu şi-a depus demisia acum câteva zile, dar a revenit şi şi-ar fi retras-o, plecând imediat într-un binemeritat concediu de odihnă.

Va fi interesant de văzut ce se va întâmpla după ce dl Dumtraşcu va reveni din concediu.

Oricum, e trist ce se întâmplă, pentru Jean Dumitraşcu e omul care a fondat, practic, Filarmonica din Piteşti şi a condus-o vreme de 13 ani.

sursa foto: Facebook/Jean Dumitraşcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here