Aşa cum relatam cu câteva ore în urmă, un bărbat din Godeni a ajuns în arest pentru 30 de zile după ce şi-ar fi violat propria mamă. s

O bestie cu chip uman şi-ar fi violat propria mamă

Din primele cercetări se pare că totul ar fi plecat din cauza băuturilor alcoolice consumate de cei doi. Astfel că, sâmbătă după-amiază, Vasile Stelian P., în vârstă de 32 de ani ar fi mers împreună cu mama sa la o casă care aparţinea tatălui său, dar care era nelocuită. Acolo, cei doi au consumat alcool până s-au îmbătat, iar tânărul, cu capul plin de băutură, a încercat să profite de propria mamă, chiar dacă femeia s-a opus. Nervos că nu-şi poate duce la capăt planul, acesta a lovit-o de mai multe ori pe femeia care i-a dat viaţă, i-a smuls hainele şi a profitat de aceasta, după care a plecat ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.

După ce şi-a revenit, victima s-a întors acasă, însă pe drum a sunat la 112, cerând ajutorul poliţiştilor. După ce au aflat cele întâmplate, oamenii legii l-au ridicat pe bărbat, chiar în aceeaşi noapte, şi l-au dus la audieri. Însă, cu greu i s-a putut lua o declaraţie agresorului, întrucât acesta era încă băut bine.

A doua zi, mama a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Argeş, unde în urma controlului de specialitate medicul legist a confirmat violul.

Astfel, fiul a fost arestat pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în faţa judecătorilor din Câmpulung, s-a decis ca acesta să mai rămână în arestul poliţiei încă 30 de zile.

Se pare că bărbatul nu ar fi la prima abatere, în trecut acesta ar fi bătut o femeie până aceasta şi-a pierdut vederea la un ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here