Maksim Sturanovic

În aceeaşi conferinţă de presă ce a premers meciul de mâine, dintre BCM Piteşti şi Dinamo, jucătorul piteştean Maksim Sturanovic se arată încrezător în deznodământului jocului cu bucureştenii:

„A fost un meci dificil, un joc în care am învins prin apărarea pe care am făcut-o. Mâine ne aşteaptă partida cu Dinamo, o echipă ce a avut un start dificil de sezon. Avem un atu, jucăm acasă, în faţa fanilor noştri şi sperăm să facem un joc de calitate şi să învingem.

Am fost primit la această echipă foarte bine, sper să am evoluţii bune, să ajut echipa cât pot de mult. Sigur, este important să îți câștigi meciurile de pe teren propriu, dar este chiar mai important să învingi și în meciurile din deplasare. Aceste două puncte ne-au ridicat moralul şi suntem motivați.

Vineri, în partida cu Dinamo, vom încerca să ne păstrăm seria de succese, să ajungem la a treia victorie consecutivă. Îi știm bine, am jucat două meciuri de pregătire în fața lor, știm de unde pot veni amenințările, iar în această săptămână am pregătit tactic jocul astfel încât să evoluăm în cel mai bun mod posibil.

Este primul meu sezon în România, mă simt binevenit aici, oamenii din conducere au făcut totul pentru ca eu să mă simt ca acasă, așa că îmi place atmosfera bună din jurul meu și mă bucur să fiu aici.

Mă concentrez pentru a contribui, cu jocul meu, la succesul echipei. Liga Națională este una de calitate, nu sunt echipe favorite, fiecare are șansa ei și cred că cinci sau șase echipe se vor lupta pentru pozițiile de top. Opinia mea este una pozitivă despre campionatul românesc și mă bucur să joc aici”, a declarat Sturanovic.

Foto: Gabriel PINTILEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here