În perioada 20-21 noiembrie, în parcarea Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, are loc Caravana Vaccinării; medici din toate specializările vor putea răspunde, în timp real, la întrebările celor indeciși asupra vaccinării.

Vor fi prezenți medici infecționiști, epidemiologi, pneumologi, psihiatri, medici ATI. Aceștia vor oferi răspunsurile la întrebările argeșenilor neimunizați, astfel:

Sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 11-13,30, vor fi prezenți dr. Sorina Honțanu, director DSP Argeș, dr. Boșneag Mariana, președintele Asociației Medicilor de Familie Argeș, și dr. Adrian Ciocănea, șef secție ATI Spitalul COVID Moveni. Pe lângă aceştia vor mai fi prezenţi şi medici care vor dialoga cu cei dornici să își clarifice nelămuririle cu privire la orice aspect legat de vaccinare: dr. Petru Muntean, pneumolog la Spitalul Județean de Urgență Pitești, dr. Adrian Tase, cardiolog, și dr. Ion Bulacu, psihiatru.

Duminică, 21 noiembrie, de la ora 11, va fi prezent șeful Compartimentului Supraveghere Epidemiologică și Control Boli Transmisibile din cadrul DSP Argeș, dr. Adrian Stoica, precum și cu managerul Spitalului de Pediatrie Pitești, dr. Tudor Ionescu care vor răspunde la toate întrebările cu privire la vaccinare.

Tot cu ocazia desfăşurării Caravenei Vaccinării, argeşenii care doresc să se imunizeze, o pot face la echipele mobile, unde vor fi cele două seruri Pfizer sau Johnson&Johnson. Acţiunea de vaccinarea se face fără programare, fără a sta la coadă și doar cu buletinul în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 8 la ora 20.

sursa info şi foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here