Mâine, între orele 8 şi 18, Şcoala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, structură Şcoala nr. 2 din Piteşti, organizează o Zi a Porţilor Deschise pentru toţi cei doritori.

Conducerea şcolii urmăreşte să îşi prezinte oferta educaţională pentru anii şcolari viitori, să-i ajute pe cei mici să se familiarizeze cu mediul în care vor păşi şi se vor desăvârşi ca oameni, pe durata studiilor primare şi gimnaziale.

Şcoala „Tudor Vladimirescu” este, actualmente, după ani de renovări, modernizări şi investiţii în clădiri şi dotări, una de nivelul secolului în care trăim şi garantează copiilor o educaţie de calitate.

Cei interesaţi să vadă mai îndeaproape ce înseamnă azi Şcoala „Tudor Vladimirescu” în peisajul învăţământului argeşean, vor putea, mâine, conduşi de cadrele didactice, să viziteze sălile de clasă, laboratoarele de informatică, de ştiinţe, cabinetul de asistenţă psihopedagogică, biblioteca şcolii, sălile de sport, de gimnastică, cea multimedia şi cea de mese etc.

Vizitatorii de mâine ai şcolii vor fi însoţiţi de cadre didactice – un mix între experienţă la catedră şi tinereţe – care vor oferi tuturor explicaţii şi lămuriri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here