Mâine, începând cu ora 16.30, se deschide – la Grădina de Vară din Piteşti – „Grădina lui Moș Nicolae”.

Este o manifestare organizată de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate, pentru toți copiii, mari și mici, din județul Argeș, aflată deja la cea de-a III-a ediție.

Astfel, miercuri după-amiază, în ajunul sosirii Sfântului Nicolae, care aduce daruri celor mici, de la ora 16.30, în centrul municipiului Pitești, la Consiliul Județean Argeș, spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci; dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!

Împreună, ne spun cei de la CJ Argeş, vom merge la Grădina de Vară, care în această iarnă se transformă în „Grădina Moșului”; copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, unde pot bea un ceai, o ciocolată caldă sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, la bradul frumos împodobit, unde își pot face fotografii cu personaje de poveste.

Tot aici, de la ora 17, pe scena special amenajată, vor urca personaje de poveste, însuflețite de actorii de la „Așchiuță” ai Teatrului Al. Davila, cu „Minunea lui Moș Nicolae” și micii artiști ai Școlii Populare de Arte Pitești.

PROGRAM:

Ora 16.30 – 17.00: Parada lui Moș Nicolae, pe traseul CJ Argeș – Grădina de Vară – cu trăsura lui Moș Nicolae. Opriri în zonele Magazin Trivale – Biblioteca Județeană Dinicu Golescu – Grădina de Vară, unde Spiridușii lui Moș Nicolae vor împărți dulciuri copiilor aflați pe traseu și vor anima atmosfera, invitând publicul la spectacol

Ora 17.00 – 17.10: Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Grădina de Vară

Ora 17.10 – 17.30: Spectacol oferit de actorii secției „Așchiuță” – „Minunea lui Mos Nicolae”

Ora 17.30 – 18.30: Spectacol de colinde oferit de Școala Populară de Artă și Meserii Pitești Copiilor

Ora 18.30: Surprizele lui Moș Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here