Mâine, miting în centrul Piteştiului, al lucrătorilor din baruri şi restaurante

Date:

Share post:

Mâine la ora 12, în centrul Piteştiului, în Piaţa Vasile Milea, e programat să aibă loc un miting al lucrătorilor din baruri, cafenele, restaurante şi al altora care nu mai pot munci din cauza restricţiilor impuse de Guvern, privind prevenire răspândirii pandemiei de Covid-19.

Până în această după-amiază, câteva sute de persoane îşi anunţaseră participarea.

„În urma noilor restricții pentru prevenirea Covid-19, multe instituții au fost închise din nou, lăsând zeci de mii de oameni fără un loc de muncă și trimiși direct în șomaj tehnic. Ce avem de făcut când nevoile oamenilor nu sunt ascultate?

Trebuie sa ieșim și să luptam pentru drepturile noastre! Nu cerem imposibilul. Vă cerem doar să ne ascultati. Vă cerem dreptate. Vă cerem soluții corecte pentru toată lumea. Ne dorim să muncim. Ne dorim să ne susţinem familiile.

Ne dorim să ducem un trai bun în țara noastră. Ajutați-ne să găsim soluții bune pentru a ține pe toată lumea în siguranță. Ajutați-ne să ne continuăm activitățile.
NU CERȘIM, VREM SA MUNCIM!”, se arată într-un apel al organizatorilor mitingului.

Manifestarea are autorizaţie de desfăşurare.

Pentru a păstra ordinea publică la locul manifestării şi a asigura desfăşurarea acesteia în condiţii normale, angajaţi ai Jandarmeriei Argeş vor asista la eveniment, gata să ia măsurile prevăzute de lege, dacă va fi cazul.

Un miting similar a avut loc, tot în centrul Piteştiului, în urmă cu trei zile, în urmă căruia prefectul de Argeş, Emanuel Soare, a promis că Guvernul va lua măsuri de sprijinire şi ajutorare a categoriilor sociale afectate de restricţiile anti-Covid.

Imaginea e de la mitingul de acum trei zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular