Mâine, cu începere de la ora 12, la vechea Catedrală Episcopală şi Regală de la Curtea de Argeş va avea loc o slujbă de pomenire la un an de la trecerea în nefiinţă a celui care a fost Regele Mihai I, ultimul rege al României.

Slujba de parastas va fi oficiată, cel mai probabil, de PS Calinic, arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principele Radu, vor lua parte, miercuri, 5 decembrie 2018, la Curtea de Argeş, la ora 12, la parastasul Regelui Mihai I al României, la împlinirea unui an de la trecerea la cele veşnice. Alături de Majestatea Sa se vor afla ASR Principesa Elena şi soţul ei, ES dl Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria.

Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Toţi cei care doresc să ia parte sunt bineveniţi. Rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa Familiei Regale”, se arată într-un comunicat al Casei Regale a României.

sursa foto: Familia Regală a României

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here