Mâine, cu începere de la orele 11, are loc deschiderea Agro Pitești, târg de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale, în parcarea Jupiter City Pitești.

Este un eveniment devenit deja tradiție al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ajuns anul acesta la cea de-a IV – a ediție.

Târgul Agro Piteşti, ediția a IV-a, aduce o diversitate de expozanți – de la echipamente și utilaje agricole de ultimă generație (tractoare, combine etc), echipamente și accesorii (cântare, uleiuri, soluții integrate de asigurare/finanțare oferite de bănci și societăți de asigurare) și până la produse agroalimentare tradiționale.

Pentru prima dată, târgul va avea o secțiune dedicată mediului academic. În cadrul târgului, în 9 si 10 mai, se vor desfășura două conferințe ale Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulica si Pneumatica (INOE) cu tema „Tehnologii eco-inovative de valorificare a deșeurilor de biomasă – ECOVALDES” și Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice (INCDSB)  cu tema ” Solutii tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentara”.

Tot în premieră, fermierii vor putea admira anul acesta, în cadrul Agro Piteşti, superbele exemplare din rasa Black Angus.

Programul zilnic al evenimentului este între orele 9 şi 18.

Duminică, de la ora 14, se va organiza o tombolă cu premii numeroase și extrem de atractive.

Marele premiu, ca în fiecare an, constă într-un porc în viu.

sursa info şi foto: Consiliul Judeţean Argeş/CCI Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here