Mâine, la sediul Ministerului Dezvoltării din Bucureşti se va lua în discuţie proiectul depus de municipalitatea din Piteşti, privind construirea unei Săli Polivalente.

Întocmirea documentaţiei respectivă trenează deja de prin 2014. Edilii sunt, însă, optimişti.

„Mâine s-ar putea sa fie un moment decisiv pentru Sala Polivalentă…Dacă avem avizul (avizil favorabil privind finanţarea, pe care trebuie să-l emită Ministerul Dezvoltării – n.n.), urmează o Ordonanță de Urgență și ne apucăm de treabă”, opina primarul Piteştiului, dl Cornel Ionică.

Problema e că mâine, la ministerul de resort, delegaţia municipalităţii s-ar putea să nu aibă cu cine discuta. Vechiul ministru, dl Paul Stănescu, e ca şi plecat din funcţie, dar, legal, tot dumnealui e încă în funcţie.

Noul ministru, Ilan Laufer, încă nu a depus jurământul, deci nu poate semna nimic în noua sa calitate.

Chiar şi dacă se va găsi cine să semneze actele privind finanţarea Sălii Polivalente din Piteşti, mai trebuie emisă o ordonanţă de urgenţă în acest scop. Ordonanţă care, să fim serioşi, anul acesta n-o va emite nimeni.

Iar după, urmează toată procedura legală de demarare a lucrărilor. Procedură care va dura şi ea. Pe scurt, să nu ne facem iluzii: cel puţin câţiva ani de aici încolo, Piteştiul nu va avea nicio Sală Polivalentă.

Ca să fim şi mai pe înţeles: vom avea Sală Polivalentă la Piteşti când va fi gata şi autostrada Piteşti-Sibiu. Restul sunt vorbe.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here