Mâine, de la ora 17, pe stadionul „Nicolae Dobrin” se va disputa partida dintre FC Argeş şi Sepsi OSK Sfântu-Gheorghe.

Meciul va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport.

Alb-violeţii sunt dornici de revanşă, având în vedere parcursul bun din acest retur de campionat.

Echipa pregătită de Mihai Ianovschi este neînvinsă, reuşind cinci rezultate pozitive, două victorii (1-0 la Botoşani şi 2-1 la UTA), şi trei rezultate de egalitate (1-1 cu Gaz Metan, 0-0 cu FCSB şi 1-1 cu CSU Craiova).

Vă reamintim că alb-violeții nu au reuşit să se impună în partida din tur de la Sfântu-Gheorghe, unde în finalul meciului Istvan Fulop a transformat o lovitură de penalty, uşor acordată (să nu zicem aiurea) de către centralul partidei, Horia Mladinovici.

Prepeliţă: „Pentru noi nu există meciuri uşoare”

”De duminică am început pregătirea meciului pentru că se joacă din trei în trei zile. Sâmbătă am făcut un antrenament de refacere, după meciul de vineri seară, de la Craiova.

Urmează să analizăm adversarul. Am văzut meciul celor de la Sepsi, de sâmbătă, cu Voluntariul. Sunt o echipă puternică, o arată și locul ocupat în clasament. Vom avea un meci greu, dar ultimele jocuri ne dau speranță.

Eu cred că echipa va face totul și vom lupta ca și până acum să ieșim victorioși de pe teren. Obiectivul nostru este să continuăm parcursul bun din acest retur de campionat. Muncim pentru lucrurile bune care se întâmplă pe teren. Băieții sunt foarte concentrați, sunt responsabili, arată ca o echipă și asta ne dorim.

Nu știu dacă vor interveni schimbări. Asta voi stabili în funcție de accidentări și de starea fizică a jucătorilor. Vom lua decizia cea mai bună pentru echipă după ce vom analiza toți acești factori.

Programul este infernal… Pentru noi, nu există meciuri ușoare. Trebuie să tratăm fiecare partidă la victorie, să obținem ceva.

Ăsta este obiectivul nostru și ușor, ușor, am ieșit din zona aia în care vorbeam că nu ne face cinste. Acum trebuie să continuăm pe linia asta”, a declarat Andrei Prepeliţă, potrivit site-ului fcarges-pitesti.ro.

Imaginea de sus este de la remiza smulsă acasă împotriva celor de la FCSB.

Ultima oră – Meciul a fost amânat, din cauza multelor cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 din tabăra „secuilor”.

sursa foto: Gabriela Neacşu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here