În județul Argeș, Ludovic Orban are susținerea organizaţiei judeţene a PNL în lupta din campania electorală pentru alegerile președintelui de partid care vor avea loc peste două săptămâni. Campania s-a dovedit a fi una dificilă și plină de surprize diverse, dar mai ales scandaluri, atât în interiorul partidului cât și la nivel național, în coaliție.

Practic, ţara s-a oprit în loc, ca să caşte gura la caftul „democratic” din interiorul principalului partid de guvernământ.

Contracandidatul actualului președinte, Florin Cîțu, care îndeplinește funcția de prim-ministru, a fost asaltat de numeroase atacuri și dezvăluiri ale trecutului, care, pe bună dreptate, au dus la scăderea notorității sale în rândurile alegătorilor din interiorul partidului.

Ieri, la ședința Colegiului Director Județean al PNL Argeș s-a votat moțiunea “PNL- Forța Dreptei” susținută de Ludovic Orban. Acesta a obținut un procentaj de 96% la voturile exprimate de liberalii de la nivelul județului, atfel încât actualul președinte al partidului este susținut cu toate forțele argeșene în lupta pentru menținerea sa la șefia PNL. În rest, în ţară, cele mai multe organizaţii îl susţin pe Florin Cîţu. Sau, mai bine, spus, conducerile acestora.

Mai mult decât atât, Ludovic Orban este considerat un prieten al Argeșului, după cum spune președintele PNL al județului, Adrian Miuțescu (foto). Acesta laudă forma de liberalism susținută de Orban și crede cu tărie că realegerea sa va aduce beneficii imense dezvoltării viitoare a județului nostru.

“Am citit cu atenție moțiunea președintelui Ludovic Orban și vă pot spune că este pe sufletul meu. Este vorba despre un liberalism naţional, axat pe susținerea capitalului și a producătorilor români. Ludovic Orban a fost întoteauna alături de noi, este și va rămâne un prieten al Argeșului. Iar colegii din CDJ cu siguranță au apreciat acest lucru.

Cred că ce scrie în moțiune este spre binele Partidului Național Liberal și al României. Cred că această moțiune cuprinde ceea ce Brătienii și-au dorit întotdeauna: o legătură între istorie, prezent și viitor. PNL este un partid care susține instituții fundamentale în societatea românească: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească.

Noi suntem un partid național liberal cu rădăcini adânci în istoria României, care s-a născut practic din specificul românesc și din tot ceea ce ne dă identitate și personalitate. Iar PNL trebuie să rămână ceea ce a fost din 1875 până astăzi, partidul care exprimă cu adevărat nevoile și speranțele poporului român și care se bate pentru apărarea intereselor fundamentale ale României”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here