Discuţiile lungi de ieri, purtate de conducerea PSD după încarcerarea fostului preşedinte Liviu Dragnea, s-au soldat cu mai multe măsuri drastice împotriva „vinovaţilor pentru eşecul de la europarlamentare”.

Primul „ejectat” din conducerea PSD este secretarul general Codrin Ştefănescu (foto), unul dintre cele mai insalubre personaje din politica românească. În locul său a fost numită Rodica Nassar, fost deputat PSD între 2000 şi 2016.

Ana Birchall (una dintre puţinele persoane din conducerea centrală a PSD care chiar ştiu carte), interimar la Ministerul Justiţiei, va fi propusă să preia ministerul ca titular.

Roxana Mânzatu şi Natalia Intotero, două personaje insipide, inodore şi incolore, vor fi propuse la Fonduri Europene, respectiv la Românii de Pretutindeni.

Fostul vicepremier Paul Stănescu, cel care nu cu multă vreme în urmă jura să îl apere pe Liviu Dragnea „cu arma la picior”, e preşedinte executiv al partidului, în vreme ce Viorica Dăncilă a luat deja locul lăsat liber de Dragnea.

Abia scăpată de sârmele din intestinul gros, Gabriela Firea revine în forță în PSD, își reia locul în fruntea PSD București și funcția de vicepreședinte al partidului, la care renunțase în urma disputelor pe care le-a avut în toamnă cu Liviu Dragnea.

Pe scurt spus, „reforma” în partid de care vorbea ieri dna Dăncilă nu e decât o juma’ de restauraţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here