Magistraţi şi grefieri de la mai multe instanţe din ţară au anunţat, aseară şi azi, că opresc activitatea instanţelor de judecată, în semn de protest faţă de faptul că Parlamentul e chemat să voteze eliminarea pensiilor speciale.

Votul pe această tema urmează să fie dat de Parlament (Camera Deputaţilor, în acest caz) peste şase zile, în data de 28 ianuarie.

Printre instanţele care au pus deja lacăt pe Justiţie se numără Tribunalul Bucureşti, Curtea de Apel din Capitală, dar şi alte instanţe din ţară (Iaşi, Craiova, Târgu-Mureş, Timişoara), inclusiv din judeţul Argeş.

Despre acest subiect, s-a exprimat azi şi jurnalistul Radu Roşulescu, pe pagina www.stelianmuscalu.ro

„Am văzut ieri la TV o tanti grefier care era nemulțumită că n-o să mai aibă pensie specială… pot să înțeleg că femeia era nemulțumită, pot să înțeleg și să accept că are dreptul să protesteze. Dar m-au nemulțumit profund argumentele ei – cum că are muncă grea, că stă peste program, că are drepturile îngrădite și ea nu mai poate face și altceva în plus față de munca de grefier pentru a-și spori veniturile.

Nu, zău? Dar oare corporatiștii nu au muncă grea? Oare ei nu stau peste program? Oare ei mai pot să facă și altceva în afară de a munci 10 ore pe zi și a sta încă 2-3 ore blocați în trafic? Și când auzi ce pensii speciale au unii – zeci de mii de euro pe lună,..”

Articolul integral îl puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here